Zastávkový přístřešek Falun II

Zastávkový přístřešek Falun II z masivní ocelové konstrukce, chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným lakem.

Poptávka

Vzorník RALVzorník RAL

Sdílet:

95 000 Kčbez DPH
114 950 Kč s DPH

Kovo-ART

Masivní ocelová konstrukce zastávkového přístřešku Falun II je kvůli vysoké odolnosti vůči korozi i oděru povrchově chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným lakem. Součástí přístřešku je lavička upevněná na zadní stěnu.

Svislé výplně přístřešku tvoří  polykarbonát je maximálně odolný vůči vandalismu. Polykarbonát je velmi odolný nárazu a jeho povrchová úprava umožňuje odstranit znečištění posprejováním.

Kotvení je pomocí chemické kotvy do předbetonovaných patek pod povrch pomocí 16 kotevních sad .. Kotevní materiál je součástí dodávky. Čekárna je dodávána v rozloženém stavu a montáž provádíme na místě zpravidla na hotové předbetonované patky provedené investorem. Na přání provedeme i betonáž patek.

Ocelová konstrukce zastávkového přístřešku Falun II je vyrobena z robustních jaklových profilů 80×40 mm. Kvůli vysoké odolnosti vůči korozi i oděru povrchově chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným barvou dle vzorníku RAL..

Čekárna je dodávána v rozloženém stavu a montáž provádíme na místě zpravidla na hotové předbetonované patky provedené investorem. Na přání provedeme i betonáž patek.

Tento typ zastávky vám můžeme dodat i v rozměrech dle vašich potřeb a
požadavků.

Hmotnost:420 kg
Délka:4200 mm
Hloubka:1950 mm
Výška:2550 mm
Konstrukce:jekl 80x40 mm
Záruka:2 roky

Související produkty