Autobusová zastávka Aruma II

Zastávkový přístřešek Aruma II z masivní ocelové konstrukce, chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným lakem.

Poptávka

Vzorník RALVzorník RAL

Sdílet:

105 000 Kčbez DPH
127 050 Kč s DPH

Kovo-ART

Autobusový přístřešek Aruma II z ocelové konstrukce a dřevěným obložením pro jakýkoliv veřejný prostor. Součástí přístřešku je lavička a odpadkový koš. Přístřešky Aruma II je na výběr je se standardní šířkou bočnic nebo se zúženými bočnicemi o šíři 800mm

Ocelová, konstrukce opatřená práškovým vypalovacím lakem nebo úpravou žárového zinku a  dřevo ošetřeno nátěrem Remmers. Zadní a boční stěny mají dřevěné obložení. Zastřešení je z trapézového plechu.  Standartním příslušenství je lavička upevněná ke konstrukci a také odpadkový koš. Ukotvení přístřešku je do betonových patek pomocí chemických kotev.

Ocelová konstrukce zastávkového přístřešku je vyrobena z robustních jaklových profilů 40×40 mm. Kvůli vysoké odolnosti vůči korozi i oděru povrchově chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným barvou dle vzorníku RAL.

Součástí přístřešku je lavička upevněná na zadních stojinách a také odpadkový koš.

Autobusová zastávka Aruma II vyrábíme na výběr je se standardní šířkou bočnic nebo se zúženými bočnicemi o šíři 800mm. Zúžené bočnice šetří průchozí místo, přístřešek však i přesto stále dobře chrání cestující na lavičce. V případě zájmu o zúžené bočnice je třeba uvést do poznámky objednávky že chcete tu to variantu. Kotvení je pomocí chemické kotvy do předbetonovaných patek pod povrch pomocí 9 kotevních sad.

Čekárna je dodávána v rozloženém stavu a montáž provádíme na místě zpravidla na hotové předbetonované patky provedené investorem. Na přání provedeme i betonáž patek.

Tento typ zastávky vám můžeme dodat i v rozměrech dle vašich potřeb a
požadavků.

Hmotnost:660 kg
Šířka:4500 mm
Hloubka:1800 mm / 800 mm
Výška:2550 mm
Konstrukce:jekl 40 x 40 mm
Záruka:2 roky

Související produkty