Dřevěné lavičky a kovové lavičky s opěradlem jsou nedílnou součástí městského nebo obecního mobiliáře, stejně jako dřevěné odpadkové koše nebo stojany na kola. Své místo mají nejen na dětských hřištích, kde slouží rodičům k odpočinku, když jejich děti řádí, jen co je pravda, ale také jsou součástí parků nebo sídlí podél cyklostezek a slouží tak opět k relaxačním účelům. Své místo mají i na autobusových zastávkách či jinde v obci. Díky své odolnosti se využívají i jako zahradní lavičky na předzahrádky.

Námi nabízené kovové lavičky s opěradlem se pyšní celou spoustou výhod. Jsou nejen výjimečně stabilní, ale také jsou pevné i odolné vůči vandalismu nebo jakékoli nepřízni počasí. Každý jednotlivý produkt pečlivě zpracováváme. Dbáme i na designovou stránku věci, která je vždy nadčasová a nestárnoucí.  Pořiďte i do vaší obce či města kovové lavičky s opěradlem a zútulněte tak prostředí, ve kterém žije několik desítek tisíc obyvatel. Zároveň tím zvyšte zdejší kvalitu života.

Celkem 41 produktů
4 360 Kč
5 276 Kč s DPH

Subtilní bočnice lavičky Lido jsou z kovu a svými jemnými křivkami zajišťují přesně tu správnou podporu deskám sedáku a opěráku.  

4 502 Kč
5 448 Kč s DPH

Parková lavička Base s područkou je z řady lehkých nových laviček s latěmi ze smrkového dřeva.

4 265 Kč
5 161 Kč s DPH

Parková lavička Gres je z řady nových lehkých  laviček s latěmi poskytuje příjemné posezeníí. Lehká, a však dostatečně odolná konstrukce lavičky nabízí zajímavou proměnu a velmi vkusně rozšiřuje variabilitu venkovních prostorů. 

4 360 Kč
5 276 Kč s DPH

Parková lavička Gress II je z řady nových lehkých laviček s latěmi poskytuje příjemné posezení. Lavička je vybavená loketními područkami pro pohodlnější vstávání  z lavičky. Subtilní a však dostatečně odolná konstrukce lavičky nabízí zajímavou proměnu a velmi vkusně rozšiřuje variabilitu celé této řady. 

5 845 Kč
7 072 Kč s DPH

Lehká jednoduchá lavička čistých tvarů splňuje základní ergonomické požadavky.

5 213 Kč
6 308 Kč s DPH

Moderní a strohá lavička přímých tvarů.  Pomocí jednoduchých spojek je možno lavičky sestavit do řad.  

5 450 Kč
6 595 Kč s DPH

Od pohledu lehký a vzdušný model lavičky logicky vystavěná konstrukce beze všech zbytečností poskytuje překvapivě pohodlné sezení v parku i na ulici.  

5 497 Kč
6 652 Kč s DPH

Lavička řady Bolzano. Venkovní lavička vhodná do parků či zahrad nebo pěších zón měst a obcí. Kvalitní provedení lavičky s vysokou životností je vhodným řešením pro vybavení zázemí měst a parků.

3 949 Kč
4 779 Kč s DPH

Stylová lavička vhodná nejen na zahradu.

5 039 Kč
6 098 Kč s DPH

Pás subtilních dřevěných lamel posazených na opticky lehké konstrukci z pásoviny charakterizuje tuto lavičku. Model lavičky s područkou a opěradlem . Vychází z estetiky klasického zahradního nábytku a vnáší zahradní atmosféru a pohodlí i do veřejných prostor.Vysoká odolnost lavičky je zaručena.

4 897 Kč
5 926 Kč s DPH

Vychází z estetiky klasického zahradního nábytku a vnáší zahradní atmosféru a pohodlí i do veřejných prostor.

4 954 Kč
5 994 Kč s DPH

 Jednoduchá lavička moderního vzhledu.

6 761 Kč
8 181 Kč s DPH

Lavička jednoduchého vzhledu přináší eleganci do každého prostoru.    

6 303 Kč
7 627 Kč s DPH

Masivní kovová lavička odolná proti vandalismu.  Lavička vhodná nejen do parku ale na veškerá prostranství vč. náměstí.

5 039 Kč
6 098 Kč s DPH

Parková lavička Ypsilons - robustní lavička zajímavého designu přináší nevšední kouzlo do veřejných zahrad, městských a zámeckých parků. Odolnost a pevnost se snoubí s čistotou tvarů a poskytuje příjemné posezení. Lavička je vysoce odolná proti vandalismu

Zobrazeno 16 – 30 z 41 položek