Dřevěné lavičky a kovové lavičky s opěradlem jsou nedílnou součástí městského nebo obecního mobiliáře, stejně jako dřevěné odpadkové koše nebo stojany na kola. Své místo mají nejen na dětských hřištích, kde slouží rodičům k odpočinku, když jejich děti řádí, jen co je pravda, ale také jsou součástí parků nebo sídlí podél cyklostezek a slouží tak opět k relaxačním účelům. Své místo mají i na autobusových zastávkách či jinde v obci. Díky své odolnosti se využívají i jako zahradní lavičky na předzahrádky.

Námi nabízené kovové lavičky s opěradlem se pyšní celou spoustou výhod. Jsou nejen výjimečně stabilní, ale také jsou pevné i odolné vůči vandalismu nebo jakékoli nepřízni počasí. Každý jednotlivý produkt pečlivě zpracováváme. Dbáme i na designovou stránku věci, která je vždy nadčasová a nestárnoucí.  Pořiďte i do vaší obce či města kovové lavičky s opěradlem a zútulněte tak prostředí, ve kterém žije několik desítek tisíc obyvatel. Zároveň tím zvyšte zdejší kvalitu života.

Celkem 41 produktů
5 782 Kč
6 996 Kč s DPH

Masivní ocelová lavička, lavička je extrémně odolná proti vandalismu.

5 987 Kč
7 244 Kč s DPH

Masivní trubková lavička vhodná na veřejná prostranství či do parků.

4 897 Kč
5 926 Kč s DPH

Nově přemodelovaná lavička pro všechny typy veřejných prostor ale zejména tam, kde hrozí zvýšené nebezpečí vandalismu. Odolnost a pevnost tétolavičky zaručuje její ocelová konstrukce z masivního železa k pevnému zabudování. 

5 055 Kč
6 117 Kč s DPH

Venkovní lavičkaVincent - robustní lavička zajímavého moderního designu přináší nevšední kouzlo do veřejných zahrad, městských a zámeckých parků. Odolnost a pevnost se snoubí s čistotou tvarů a poskytuje příjemné posezení. Lavička je vysoce odolná proti vandalismu.

5 055 Kč
6 117 Kč s DPH

Velmi vzdušná lavička, která působí jemně a zranitelně. Ocelová konstrukce lavičky Horizont však nemusí nikomu svoji pevnost dokazovat. Doporučujeme pro umístění tam, kde lavičky mají být decentním a funkčním doplňkem společných prostor. 

5 118 Kč
6 193 Kč s DPH

Estetická lavička jednoduchého elegantního tvaru s integrovanými područkami do nosné konstrukce. Sedák i opěradlo tvoří desky z masivního dřeva. Od pohledu lehká, vystavěná konstrukce bez zbytečností poskytuje překvapivě pohodlné sezení v parku i na ulici. 

5 576 Kč
6 747 Kč s DPH

Kovové boční části lavičky Agora II jsme opatřili práškovou barvou komaxit nebo zinkováním. Dřevěné části lavičky jsou chráněny fungicidním nátěrem a dvěma vrstvami syntetické lazury.

5 197 Kč
6 289 Kč s DPH

Parková lavička Karin s opěradlem je univerzální ekonomická lavička vhodná do prostor s větším nebezpečím poškození. Tato varianta má prodloužené nohy určené k zabetonování nebo je můžeme dodat i ve verzi pro ukotvení šrouby. To zajišťuje maximální ochranu lavičky proti odcizení a současně je výhodou při umisťování mobiliáře ve svažitém terénu.  

5 213 Kč
6 308 Kč s DPH

Parková lavička vhodná především do venkovní prostranství. Lavička je vyrobena z vysoce kvalitních odolných materiálů.

6 161 Kč
7 455 Kč s DPH

Designem velice výrazná a konstrukčně odvážná lavička přináší eleganci do každého venkovního i vnitřního prostoru. Její modelované tělo je překvapivě tuhé a to díky správně zvoleným proporcím a výztuhám.

7 583 Kč
9 175 Kč s DPH

Lavička určená pro sezení na opěradle. 

Zobrazeno 31 – 41 z 41 položek