Vybíráte kovovou zahradní lavičku nebo do městského mobiliáře? V každém městě či obci by mělo být dostatek míst k sezení a odpočinku. Na mysli máme především dřevěné lavičky, kovové lavičky s opěradlem nebo kovové lavičky bez opěradla či kovové dvojlavičky, které jsou vhodné nejen na zahradu, ale i do parku. Své místo by tento typ posezení měl mít nejen v parcích, ale také na dětských hřištích, dále pak na autobusových zastávkách, na cyklostezkách nebo jinde na veřejných prostranstvích či na území komerčních prostor. Že vám kovové lavičky bez opěradla chybí? Zvyšte komfort ve vašem městě a obci a pořiďte si některou z naší nabídky.

Nabízíme zahradní kovové lavičky bez opěradla, které jsou nedílnou součástí městského či obecního mobiliáře. Jsou vyráběny s precizností a jen z těch nejkvalitnějších materiálů. Pyšní se nejen vysokou stabilitou, ale také svou pevností či odolností vůči vandalismu či jakékoli nepřízni počasí. Ke každému jednotlivému produktu přistupujeme s pečlivostí a dbáme i na vzhledovou stránku věci. Námi nabízené lavičky jsou nadčasové a po designové stránce nestárnou.

Celkem 18 produktů
3 933 Kč
4 760 Kč s DPH

Lavička Centrum 1 model pro lidi, kteří ocení několik důležitých věcí: cena, kvalita, design a praktičnost. Lavička vhodná nejen do parků, zahrad, nástupišt ale i do nákupních center. Bez zbytečných područek  a opěradel, ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí na chvíli odpočinout.

6 814 Kč
8 245 Kč s DPH

Parková lavička Forest je designově řešená lavička do městského prostředí. 

5 567 Kč
6 736 Kč s DPH

Parková lavička Urba je designově řešená lavička do městského prostředí. 

Zobrazeno 16 – 18 z 18 položek