Pivní sety, lavičky se stolem

Pivní set, tak se říká lavičkám se stolem. Docela jednoduše lze celou konstrukce rozebrat a uložit před zimou .Všechny varianty laviček  se stolem dodáváme s povrchovou úpravou vypalovanou barvou  nebo zinku. Tyto zahradní lavičky jsou vyrobeny z materiálu, který se opravdu výborně hodí k celoročnímu užívání. Pevně stojí jak na travnatém tak i štěrkovém povrchu nebo dlažbě. Také odpočívadlo cyklostezky nebo turistické stezky doplněné lavičkou se stolem.

Hledáte ideální venkovní posezení ke své hospodě? Nebo jen potřebujete najít lavice se stolem, které byste instalovaly pod pergolu nebo do zahradního altánu, kde se s kamarády scházíte při každoročním letním grilování? Nabízíme pivní lavice a také lavice se stolem v jednom, které jsou skvělým a spolehlivým řešením situace. Určeny jsou jak k domácímu, zahradnímu použití, tak mohou sloužit k podnikatelským či městským účelům. Nahlédněte do naší nabídky!

Lavice se stolem mají mnoho výhod. Předně je to jednoduchá konstrukce, kterou lze v případě potřeby hravě rozebrat a uskladnit před tuhou zimou. Námi nabízené varianty pivních setů dodáváme s povrchovou úpravou - vypalovanou barvou nebo pozinkované. Zpravidla se pivní lavice vyrábí z materiálu, který se hodí k celoročnímu používání a jehož nestraší žádná nepřízeň počasí.

Umístěte pivní set na travnatou či štěrkovou plochu – tak či tak bude pevně stát. I proto jsou tyto venkovní lavice se stolem tou nejlepší volbou, ať už mají být hospodským posezením či odpočívadlem v polovině cyklostezky.  Nebo vám snad učaruje jiné posezení z naší nabídky, jako jsou dřevěné lavičky, kovové lavičky bez opěradla či kovové dvojlavičky?

Celkem 41 produktů
12 805 Kč
15 494 Kč s DPH

Betonový set Golem je složen ze dvou laviček a stolu. Sestava vyniká svojí dlouhou životností a odolností proti vandalům. Doprava setu je Zdarma.

11 275 Kč
13 643 Kč s DPH

Souprava Alba s plastem v moderním designu vhodná do městských částí či parků. Souprava poskytuje příjemné posezení v parku i na cyklostezkách a je odolná proti vandalům. 

11 198 Kč
13 550 Kč s DPH

Piknikový set Ino III tvoří řada lehkých laviček ve dvou variantách poskytující pohodlné posezení.

10 585 Kč
12 807 Kč s DPH

Piknikový set Coni tvoří sestava lehkých laviček ve dvou variantách a stolu poskytující pohodlné posezení.

11 198 Kč
13 550 Kč s DPH

Piknikový set Coni II tvoří sestava lehkých laviček ve dvou variantách a stolu poskytující pohodlné posezení.

11 812 Kč
14 292 Kč s DPH

Piknikový set Coni III tvoří sestava lehkých laviček ve dvou variantách a stolu poskytující pohodlné posezení.

7 600 Kč
9 196 Kč s DPH

Plastový set Beer II. Pevná a odolná lavice se stolem je ideálním typem sezení pro restaurace, kavárny a zahrádky hospod. Lavička se stolem tvoří jeden kus.

6 600 Kč
7 986 Kč s DPH

Nový model venkovního posezení se stolem typ Restaurace I. Ocelovou konstrukci se dřevěnými prkny. Kotvení setu šrouby a k dispozici je i verze určená k zabetonování.

6 700 Kč
8 107 Kč s DPH

Plastový set Beer I. Pevná a odolná lavice se stolem je ideálním typem sezení pro restaurace, kavárny a zahrádky hospod. Lavička se stolem tvoří jeden kus.

12 500 Kč
15 125 Kč s DPH

Plastový set Double Beer. Pevné a odolné venkovní sezení ideální pro zahrádky restaurací, kaváren a hospod. Lavička se stolem tvoří jeden kus. Při zakoupení dvou kusů těchto kovových pivních setů je možné vytvořit jedno velké posezení pro více lidí sedících proti sobě. 

6 900 Kč
8 349 Kč s DPH

Nový model venkovního posezení se stolem typ Restaurace II. Ocelovou konstrukci se dřevěnými prkny. Kotvení setu šrouby a k dispozici je i verze určená k zabetonování.

Zobrazeno 31 – 41 z 41 položek