Venkovní koše na tříděný odpad

Ekologie na první místě! Mezi námi se nachází stále více občanů s ekologickým myšlením. Chtějí žít v souladu s přírodou, proto se snaží mnoha způsoby přispět k příjemnému životnímu prostředí. Proto například třídí odpad. Podpořte takto smýšlející občany a nakupte do své obce či města venkovní koše na tříděný odpad. Nabízíme mnoho druhů, stačí si vybrat.

Venkovní koše na tříděný odpad si najdou své místo v mnoha různých lokalitách po celé obci či městě. Své místo najdou u obecního úřadu, obchodu, u dětských hřišť nebo u základních škol či na sídlištích, kde kromě jiného mají své místo i klasické dřevěné koše, kovové koše nebo popelnice, jež pojmou větší objem tříděného odpadu.

Zkrátka a dobře se hodí na všechna místa, kde dochází k recyklaci odpadu. Nabízíme venkovní koše na tříděný odpad nejen v mnoha provedeních. Zatímco některé jsou volně stojící bez zastřešení hodící se například do vnitřních prostor, jako jsou nákupní centra, jiné koše mají svou stříšku, tudíž zdárně odolávají i nepřízni počasí.

Celkem 35 produktů
9 700 Kč
11 737 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad Recyklát IV s plastovým pláštěm a stříškou. Koš je vybaven vyjímatelnými pozinkovanými vložkami na odpad o objemu 3 x 65L a výklopnou stříškou.

12 000 Kč
14 520 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad Recyklát V s plastovým pláštěm. Koš je vybaven vyjímatelnými pozinkovanými vložkami na odpad o objemu 4 x 65L.

12 600 Kč
15 246 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad Recyklát VI s plastovým pláštěm a výklopnou stříškou. Koš je vybaven vyjímatelnými pozinkovanými vložkami na odpad o objemu 4 x 65L a výklopnou stříškou.

15 000 Kč
18 150 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad Recyklát VII s plastovým obložením koše. Koš je vybaven vyjímatelnými pozinkovanými vložkami na odpad o objemu 5x 65l.

15 900 Kč
19 239 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad Recyklát VIII s plastovým obložením koše. Koš je vybaven vyjímatelnými pozinkovanými vložkami na odpad o objemu 5x 65. Verze koše s výklopnou stříškou a bezúdržbovým plastem.

Zobrazeno 31 – 35 z 35 položek