Dřevěné venkovní odpadkové koše

Hlavně, ať je obci či městě uklizeno! To je ten hlavní cíl. Aby se však mohl naplnit, je zapotřebí instalovat na náměstí, do ulic či k památkám dřevěné odpadkové koše, které mohou občané využít vždy, když potřebují. Díky dostatečnému množství odpadkových košů v ulicích města či obce předejdete svévolnému vyhazování odpadků do okolí. Ty pak nejen, že ničí vzhled obce, ale také ruinují životní prostředí a planetu jako takovou.

Nabízíme dřevěné odpadkové koše, kovové koše, venkovní plastové koše nebo venkovní koše na tříděný odpad. Investujte i vy do nezbytného doplňku města a vyhněte se tím enormnímu znečištění, které bude výrazně snižovat kvalitu života. Bylo prokázané, že lidé odpad vyhazují, pakliže mají odpadkové koše po ruce. Projděte si proto obec a instalujte je tam, kde jsou zkrátka zapotřebí.  Chraňte své město před znečištěním, a tím podpořte i přírodu, která se se znečišťováním potýká dlouhá léta.

Celkem 40 produktů
9 900 Kč
11 979 Kč s DPH

Řada odpadkových košů na tříděný odpad. Účelnost a vysoká odolnost koše proti vandalismu a korozi jsou samozřejmostí. Řada trojitých košů pro tříděný odpad nabízí řešení aktuálních problémů při zachování jednoty designu s klasickými odpadkovými koši. 

6 365 Kč
7 701 Kč s DPH

Řada odpadkových košů Deluxe v mnoha tvarových i materiálových variantách. Zjemňující dřevěné lamely, technicistně čistý drážkovaný plech či zajímavě průhledný tahokov přinášejí vždy jiný, avšak elegantní efekt. Účelnost a vysoká odolnost proti vandalismu a korozi jsou samozřejmostí.

5 264 Kč
6 370 Kč s DPH

Odpadkový koš s dřevěným obložením do veřejných prostorů. Designový odpadkový koš vhodný do centra města, na zastávku, ke vchodům budov nebo k dětskému hřišti. Venkovní koš s otočnou stříškou a včetně pozinkované nádoby.

4 227 Kč
5 115 Kč s DPH

Elegantní odpadkový koš Jumbo je vyroben z dřevěného korpusu na ocelové kostry koše. Osazeno na ocelové noze.

3 733 Kč
4 517 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš Lux tento odpadkový koš moderního designu. Dřevěné latě koše tak vhodně doplní veřejná prostranství. Pevně zabudovaný s vyjímatelnou pozinkovanou nádobou.

5 089 Kč
6 157 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš dřevěný vhodný do centra města, na zastávku, ke vchodům budov nebo k dětskému hřišti. Obložení kvalitními smrkovými latěmi nejvyšší jakosti, které jsou ošetřeny lazurou s UV ochranou.

3 813 Kč
4 613 Kč s DPH

Odpadkový koš dřevěný kulatý One, koš s dřevěným obložením a ocelovou kostrou Odpadkový koš válcového tvaru vyniká svou jednoduchostí a funkčností. Součástí koše je s vyjímatelná pozinkovaná nádoba 60L. Kotvení koše je zajištěno šrouby a k dispozici je i verze určená pro zabetonování. V nabídce i varianta koše se stříškou a i popelníkem model Mag.

7 976 Kč
9 651 Kč s DPH

Odpadkový koš Madrid je tvarově jednoduchý koš v neutrálním designu s víkem. Tento koš decentního vzhledu s několika druhy opláštění má skutečně univerzální použití. 

7 960 Kč
9 632 Kč s DPH

Odpadkový koš Barcelona je  tvarově jednoduchý koš v neutrálním designu s víkem. Tento koš decentního vzhledu s několika druhy opláštění má skutečně univerzální použití. 

6 221 Kč
7 528 Kč s DPH

Moderní venkovní odpadkový koš z nové řady městského mobiliáře.  

5 822 Kč
7 045 Kč s DPH

Luxusní venkovní koš

4 451 Kč
5 385 Kč s DPH

Moderní koš produktové řady City. 

3 669 Kč
4 439 Kč s DPH

Venkovní odpadkový koš Store - koš s vrchním otvorem moderního vzhledu s možností různých barevných kombinací opláštění a kostry koše. Koš Store vám můžeme dodat i ve variantě se stříškou.

4 849 Kč
5 868 Kč s DPH

Moderní odpadkový koš

10 900 Kč
13 189 Kč s DPH

Řada odpadkových košů na tříděný odpad. Účelnost a vysoká odolnost koše proti vandalismu a korozi jsou samozřejmostí. Řada trojitých košů pro tříděný odpad nabízí řešení aktuálních problémů při zachování jednoty designu s klasickými odpadkovými koši. 

Zobrazeno 16 – 30 z 40 položek