Designové lavičky

Nejširší nabídka moderních laviček všech možných druhů. Lavičky jsou vyrobeny z velmi kvalitních a odolných materiálu. Charakteristickým znakem Designových laviček většiny modelů je kombinace kovu s masivním dřevem, případně s tvarovanou dřevěnou lamelou. Od počátku výroby je hlavní důraz kladen vedle kvality na osobitý design výrobků. Všechny modely laviček, které nabízíme si také sami vyrábíme. Ceny jsou proto výrazně nižší než u různých prodejců. Pro srovnání se podívejte do naší kategorie parkových laviček.

Celkem 23 produktů
3 949 Kč
4 779 Kč s DPH

Univerzální parková lavičky řady Pluto je určena do všech typů venkovních prostředí, kde je žádán co nejsnadnější přístup z obou stran pro snazší úklid. Nádraží, letiště, autobusové terminály, ale i frekventovaná náměstí či ulice mohou těžit z těchto vlastností.

5 371 Kč
6 499 Kč s DPH

Lavička Paula inspirovaná estetikou uskladněného dřeva je tvořena masivním roštem z dřevěných desek pevně stažených šesticí nerezových šroubů. Mohutný blok spočívá na opticky subtilních ocelových nožkách, jako by se v celé své těžkopádnosti nad dlažbou vznášel. Lavička je modulová, lze řadit do nejrůznějších lineárních nebo uzavřených sestav. 

5 055 Kč
6 117 Kč s DPH

Lavička One inspirovaná estetikou uskladněného dřeva je tvořena masivním roštem z dřevěných desek pevně stažených šesticí nerezových šroubů. Mohutný blok spočívá na opticky subtilních ocelových nožkách, jako by se v celé své těžkopádnosti nad dlažbou vznášel. Lavička je modulová,lze řadit do nejrůznějších lineárních nebo uzavřených sestav.

10 268 Kč
12 424 Kč s DPH

Moderní ocelová lavička z dřevěným sedákem

4 897 Kč
5 926 Kč s DPH

Lavička parková Pluto II je z řady nových lehkých laviček s latěmi poskytuje příjemné posezení. Subtilní, avšak dostatečně odolná konstrukce lavičky nabízí zajímavou proměnu a velmi vkusně rozšiřuje variabilitu celé této řady.

6 145 Kč
7 436 Kč s DPH

Parkový model lavičky Luco s opěradlem zad je z řady nových moderních  laviček s latěmi, poskytuje příjemné posezení. Lavička je vevariantě s opěradlem zad tak i bez opěradla.Robustní, a odolná konstrukce lavičky proti vandalizmu nabízí zajímavou proměnu a velmi vkusně rozšiřuje variabilitu celé této řady. 

5 213 Kč
6 308 Kč s DPH

Parkový model lavičky Luco II bez opěrky zad je z řady nových moderních  laviček s latěmi ,poskytuje příjemné posezení. Lavička je vevariantě s opěradlem zad tak i bez opěradla.Robustní, a odolná konstrukce lavičky proti vandalizmu nabízí zajímavou proměnu a velmi vkusně rozšiřuje variabilitu celé této řady. 

4 739 Kč
5 734 Kč s DPH

Lavička bez opěradla Royal jako moderní prvek všech venkovních prostorů. Dlouhé rovné linie lavičky, vykreslené podélně členěným pásem dřeva. Oboustranná lavička bez opěradla vytváří tuto neobyčejnou řadu sedacích prvků.

Zobrazeno 16 – 23 z 23 položek