Přístřešky na kolo jako ochrana před nepřízní počasí

21 bře, 2021 Městský mobiliář

V posledních měsících výrazně stoupla popularita venkovním aktivitám. Zejména cyklistika zažívá velký boom. Prodejci kol mají dlouhodobě vyprodáno, zájem je stejně jako o kola také o cyklistické vybavení a v neposlední řadě i o přístřešky na kola, která přibývají na veřejných prostranstvích. Se zvýšeným zájmem o cyklistiku se většina měst a obcí rozhodla právě do tohoto vybavení investovat, aby tak vyhověla prosbám vášnivých cyklistů, kteří na malý okamžik potřebují svého dvoukolého společníka odložit.

Samozřejmě přístřešky na kola nenajdou své využití jenom na veřejných prostorech ve městě či obci. Ocení je také zaměstnanci ve společnostech či cestující na nádražích. Výborné uplatnění mají přístřešky na kolo i ve školách nebo na univerzitách či v knihovnách.

Přístřešky na kolo s sebou nesou řadu výhod

Tou přední výhodou přístřešků na kolo je uživatelský komfort a samozřejmě ochrana dvoukolého sportovního vybavení před jakoukoli nepřízní počasí. Ať už venku prší, sněží nebo padají kroupy, kolo bude zcela pod ochranou a nedojde tak k poničení jeho vzhledu.

To nás ostatně vede k dalšímu benefitu, a sice k prodloužení životnosti bez nároků na údržbu. Kolo nebude vystavováno vnějším vlivům, naopak bude schováno a chráněno.

Příšek na kolo Lido

Přístřešky jen z kvalitních materiálů

Aby však na přístřešky bylo spolehnutí, vyrábíme je pouze z kvalitních materiálů. Jednotlivé materiály disponují nejen svou zmiňovanou kvalitou, ale také odolností, s níž zdatně zvládají již zmiňované nepřízně počasí.

Přístřešky na kolo v našem provedení jsou po designové stránce dokonalé, nemusíte se tak obávat, že by zničily svým vzhledem jinak moderní prostranství. Snadno je lze rozšířit o prodlužovací prvky, což by vedlo k rychlému rozmnožení počtu míst určených k úschově kol.