Autobusový přístřešek Convi I

Autobusová zastávka economy Convi I z masivní ocelové konstrukce, chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným lakem dle vzorníku RAL.

Poptávka

Vzorník RALVzorník RAL

Sdílet:

59 000 Kčbez DPH
71 390 Kč s DPH

Kovo-ART

Technická specifikace

  • Výška: 2450 mm
  • Hloubka: 1950 mm
  • Délka: 1200 mm
  • Konstrukce: jekl 80x40 mm
  • Hmotnost: 200 kg
  • Možnost kotvení: Ano
  • Záruka: 2 roky

Konstrukce

Ocelová konstrukce přístřešku Convi I je vyrobena z robustních jeklových profilů 80×40 mm. Kvůli vysoké odolnosti vůči korozi i oděru povrchově chráněna žárovým zinkem nebo vypalovaným barvou dle vzorníku RAL.

Svislé výplně přístřešku tvoří  polykarbonát je maximálně odolný vůči vandalismu. Polykarbonát je velmi odolný nárazu a jeho povrchová úprava umožňuje odstranit znečištění posprejováním.

Povrchová úprava konstrukce

Přístřešek nabízíme v 6 barevných odstínech, které tvoří prášková barva (komaxit). Další možností je použití žárového zinku za příplatek 5000 Kč s DPH. V případě zájmu o produkt v jiné barvě, Vám připravíme kalkulaci na míru.

Ukotvení

Kotvení je pomocí chemické kotvy do před betonovaných patek pod povrch pomocí 12 kotevních sad. Kotevní materiál je součástí dodávky. Přístřešek je dodávaný v rozloženém stavu a montáž provádíme na místě zpravidla na hotové před betonované patky provedené investorem. Na přání provedeme i betonáž patek.

Dodání

Čekárna je dodávána v rozloženém stavu a montáž provádíme na místě zpravidla na hotové před betonované patky provedené investorem. Na přání provedeme i betonáž patek.

Tento typ přístřešku vám můžeme dodat i v rozměrech dle vašich potřeb a
požadavků
 

Fotografie je ilustrační

Hmotnost:280 kg
Délka:1950 mm
Hloubka:2850 mm
Výška:2550 mm
Konstrukce:jekl 80x40 mm
Záruka:2 roky

Související produkty