Kovové venkovní odpadkové koše

Jak snížit znečištění ve městě? Jak zamezit věčnému odhazování odpadků v parcích nebo v přírodě? Řešení je prosté a jednoduché - instalujte na frekventovaná (i na méně navštěvovaná) místa kovové odpadkové koše, které mohou občané využívat. Je nepsaným pravidlem, že pokud jsou kovové koše k dispozici, lidé nemají tendenci vyhazovat jakékoliv odpadky do přírody. Využijí koš, který na ně zírá zpoza rohu.

Investujte i vy do odpadkových košů, které automaticky zvýší kvalitu života ve městě či obci. Zabrání totiž ustavičnému znečišťování, jež ničí vzhled místa, kde žijete. Nabízíme nejen kovové odpadkové koše, ale také dřevěné odpadkové koše, dále venkovní plastové koše a samozřejmě i venkovní koše na tříděný odpad, aby se životní prostředí mohlo podpořit ještě více. Odpadkové koše ve městech a obcích stále mají smysl, i když si řada lidí myslí opak. Myslete na to a ochraňte své město i okolní přírodu před závalem odpadků, jež se rozkládají i dlouhé roky.

Celkem 17 produktů
4 700 Kč
5 687 Kč s DPH

Venkovní koš s ocelovým obložením je vhodný do všech venkovních prostorů. Koš nabízí nepřeberné množství variant barvy konstrukce. Koš ve variantě bez stříšky a o objemu 65L. Kupujte koš přímo od výrobce.

5 100 Kč
6 171 Kč s DPH

Venkovní koš Metal II je vhodný do všech venkovních prostorů. Verze koše se stříškou a se stříškou s popelníkem. Koš nabízí nepřeberné množství variant barvy konstrukce.Koš ve variantě se stříškou a o objemu 65L. Kupujte koš přímo od výrobce.

Zobrazeno 16 – 17 z 17 položek