Dřevěné lavičky a kovové lavičky s opěradlem jsou nedílnou součástí městského nebo obecního mobiliáře, stejně jako dřevěné odpadkové koše nebo stojany na kola. Své místo mají nejen na dětských hřištích, kde slouží rodičům k odpočinku, když jejich děti řádí, jen co je pravda, ale také jsou součástí parků nebo sídlí podél cyklostezek a slouží tak opět k relaxačním účelům. Své místo mají i na autobusových zastávkách či jinde v obci. Díky své odolnosti se využívají i jako zahradní lavičky na předzahrádky.

Námi nabízené kovové lavičky s opěradlem se pyšní celou spoustou výhod. Jsou nejen výjimečně stabilní, ale také jsou pevné i odolné vůči vandalismu nebo jakékoli nepřízni počasí. Každý jednotlivý produkt pečlivě zpracováváme. Dbáme i na designovou stránku věci, která je vždy nadčasová a nestárnoucí.  Pořiďte i do vaší obce či města kovové lavičky s opěradlem a zútulněte tak prostředí, ve kterém žije několik desítek tisíc obyvatel. Zároveň tím zvyšte zdejší kvalitu života.

Celkem 41 produktů
4 660 Kč
5 639 Kč s DPH

Lavička modelové řady Trend je jedním z nejoblíbenějších produktů v našem sortimentu. Lavička je vhodné pro venkovní prostory tak i pro interiéry nákupních center a moderních budov. Charakteristickými rysy tohoto modelu jsou především ostré tvary a jednoduchý moderní design.

4 423 Kč
5 352 Kč s DPH

Kovová část lavičky Inter je tvořena práškovou vypalovanou barvou nebo žárovým zinkem. Lavička je určena k zabetonování do země.

5 687 Kč
6 881 Kč s DPH

Parková lavička Reila je vyrobena z kvalitních kovových profilů.

5 055 Kč
6 117 Kč s DPH

Klasické parková lavička v moderním pojetí. Široké dřevěné latě zajišťují pohodlí a dostatečnou odolnost pro umístění do veřejných prostor. Bočnice z ocelových profilů dodají lavičce vzdušný vzhled.

5 197 Kč
6 289 Kč s DPH

Designová lavička Rocco je  příjemná, opticky lehká moderní lavička současného výrazu. Designově neobvyklým, avšak velmi příjemným a ergonomickým prvkem je zalomení zadní části opěradla směrem do zadu.

5 450 Kč
6 595 Kč s DPH

Designová lavička Rocco s područkou je příjemná, opticky lehká moderní lavička současného výrazu.

5 450 Kč
6 595 Kč s DPH

Designové lavička Marco s područkou ukazuje, že vyspělý moderní design neznamená vždy vysokou cenu. Odolnost a pevnost lavičky se snoubí s čistotou jejich tvarů. Sedák i opěradlo tvoří desky z masivního dřeva nebo úzké lamely ze stejného materiálu, jež jsou skrytě a přitom pevně spojeny s nosnou kostrou.

5 197 Kč
6 289 Kč s DPH

Designová lavička Marco III ukazuje, že vyspělý moderní design neznamená vždy vysokou cenu. Odolnost a pevnost lavičky se snoubí s čistotou jejich tvarů. Sedák i opěradlo tvoří desky z masivního dřeva nebo úzké lamely ze stejného materiálu, jež jsou skrytě a přitom pevně spojeny s nosnou kostrou. 

7 425 Kč
8 984 Kč s DPH

Výrazná designová lavička která má široké možnostmi uplatnění.

4 423 Kč
5 352 Kč s DPH

Moderní kovová lavička. 

5 450 Kč
6 595 Kč s DPH

Parková lavička Santana je z řady nových moderních lehkých laviček.

6 303 Kč
7 627 Kč s DPH

Parková lavička Caro je z řady nových moderních lehkých laviček s latěmi, poskytuje příjemné posezení.

3 665 Kč
4 435 Kč s DPH

Zahradní lavička v retro stylu je klasikou každé české zahrady a nabídne vám to největší pohodlí.

5 513 Kč
6 671 Kč s DPH

Lavička s příjemným designem. Lavička patří mezi naše nejoblíbenější produkty.

6 303 Kč
7 627 Kč s DPH

Kromě moderního stylu poskytuje lavička Leona i vynikající ergonomii – tak pohodlnou lavičku jste nečekali.

Zobrazeno 1 – 15 z 41 položek