Pivní sety, lavičky se stolem

Pivní set, tak se říká lavičkám se stolem. Docela jednoduše lze celou konstrukce rozebrat a uložit před zimou .Všechny varianty laviček  se stolem dodáváme s povrchovou úpravou vypalovanou barvou  nebo zinku. Tyto zahradní lavičky jsou vyrobeny z materiálu, který se opravdu výborně hodí k celoročnímu užívání. Pevně stojí jak na travnatém tak i štěrkovém povrchu nebo dlažbě. Také odpočívadlo cyklostezky nebo turistické stezky doplněné lavičkou se stolem.

Hledáte ideální venkovní posezení ke své hospodě? Nebo jen potřebujete najít lavice se stolem, které byste instalovaly pod pergolu nebo do zahradního altánu, kde se s kamarády scházíte při každoročním letním grilování? Nabízíme pivní lavice a také lavice se stolem v jednom, které jsou skvělým a spolehlivým řešením situace. Určeny jsou jak k domácímu, zahradnímu použití, tak mohou sloužit k podnikatelským či městským účelům. Nahlédněte do naší nabídky!

Lavice se stolem mají mnoho výhod. Předně je to jednoduchá konstrukce, kterou lze v případě potřeby hravě rozebrat a uskladnit před tuhou zimou. Námi nabízené varianty pivních setů dodáváme s povrchovou úpravou - vypalovanou barvou nebo pozinkované. Zpravidla se pivní lavice vyrábí z materiálu, který se hodí k celoročnímu používání a jehož nestraší žádná nepřízeň počasí.

Umístěte pivní set na travnatou či štěrkovou plochu – tak či tak bude pevně stát. I proto jsou tyto venkovní lavice se stolem tou nejlepší volbou, ať už mají být hospodským posezením či odpočívadlem v polovině cyklostezky.  Nebo vám snad učaruje jiné posezení z naší nabídky, jako jsou dřevěné lavičky, kovové lavičky bez opěradla či kovové dvojlavičky?

Celkem 41 produktů
9 051 Kč
10 951 Kč s DPH

Moderní jednolitý zahradní set Talco.

11 758 Kč
14 227 Kč s DPH

Souprava Sun s plastovým recyklátem je vhodná na všechny typy veřejných prostor, zahradní restaurace, veřejná hřiště, cyklostezky a zejména tam, kde hrozí zvýšené nebezpečí vandalismu. Odolnost a pevnost této soupravy zaručuje její ocelová konstrukce z masivní ocele a plastový-bezúdržbový recyklát. 

12 805 Kč
15 494 Kč s DPH

Jednoduchý designově zajímavý set Karin.

23 999 Kč
29 039 Kč s DPH

Souprava ocelová Beata originálního tvaru se samostatnými sedáky a stolem. Účelná a krásná vevnitř i venku, oceňovaná díky svému designu. Souprava laviček a stolu přinášejí možnost neobvyklých řešení venkovního sezení.

24 966 Kč
30 208 Kč s DPH

Souprava ocelových laviček a stolu Sinus, soupravy originálního tvaru se samostatnými sedáky a stolem. Účelná a velmi odolná venkovní souprava pro posezení vevnitř i venku, oceňovaná díky svému designu a masivní konstrukci. Souprava přináší možnost neobvyklých řešení venkovního sezení.

11 758 Kč
14 227 Kč s DPH

Decentní souprava Taburet  z velmi robustní kostrou laviček a stolu. Kostra lavičky a stolu je povrchově chráněna vypalovanou barvou nebo žárově zinkována.

32 053 Kč
38 784 Kč s DPH

Robustní kostra lavičky a stolu čistého moderního designu do veřejných prostor. Odolnost a pevnost se snoubí s jednoduchostí tvarů a poskytuje příjemné posezení. Set je velmi odolný proti vandalismu.

13 514 Kč
16 352 Kč s DPH

Zahradní souprava Porta z ocelovou konstrukcí laviček a stolu a dřevěnou částí laviček a stolu.

13 047 Kč
15 786 Kč s DPH

Souprava Centrum s kovovou konstrukcí laviček a stolu.

6 765 Kč
8 186 Kč s DPH

Univerzální sestava stolu a laviček je určena do všech typů prostředí, kde je žádán co nejsnadnější přístup z obou stran a snazší úklid. Nádraží, letiště, autobusové terminály, ale i frekventovaná náměstí či ulice mohou těžit z těchto vlastností. Bonusem je čistá a klidná tvarová silueta daná hlavně širším sedákem a omezením počtu noh. 

7 892 Kč
9 550 Kč s DPH

Pivní set vhodný do teras a zahrad.

10 958 Kč
13 259 Kč s DPH

Dětské dřevěné zahradní souprava Rumcajs je vyrobeno z masivního smrkového dřeva s ocelovou konstrukcí. Dřevo je povrchově upraveno ekologickou, zdravotně nezávadnou barvou. Set se skládá s lavičky s opěrkou a lavičky bez opěradla a stolu.

12 724 Kč
15 397 Kč s DPH

Vandalům odolný zahradní set, vhodný nejen do parků, ale i do měst.

8 359 Kč
10 115 Kč s DPH

Základní set vhodný do restaurací, parků či firem. Jednoduchá konstrukce. Léty prověřený design. 

13 200 Kč
15 972 Kč s DPH

Betonový set Nestor je složen ze dvou laviček a stolu. Sestava vyniká svojí dlouhou životností a odolností proti vandalům. Doprava setu je zdarma.

Zobrazeno 16 – 30 z 41 položek