Dětské hřiště

Dětské hřiště je odpovědí na otázku - kam s dětmi, když máte zrovna volnou chvíli. Dětské hřiště se skluzavkou patří k oblíbeným místům malých ratolestí, čemuž se ostatně nelze divit. Nejen, že zde mají hromadu atrakcí, k nimž patří kolotoč, vahadlová houpačka nebo řetězová houpačka, ale také se zde setkávají se svými přáteli, s nimiž se učí vzájemné ohleduplnosti a toleranci. Navíc mnohé prvky na dětském hřišti přispívají ke správnému vývoji dítěte - například podporují vývoj síly či rovnováhy.

Dětské hřiště nabízíme v několika provedeních a verzích. Najdete u nás dětské hřiště s houpačkou, ale také dětské hřiště na zahradu. Nikde není psáno, že toto zábavné místo plné adrenalinu pro děti musí být součástí jenom městských či obecních pozemků nebo komerčních prostor. Alespoň jeden zábavní prvek můžete mít na své zahradě i vy a můžete s ním dítěti vykouzlit úsměv široký od ucha k uchu. Čím překvapíte malou ratolest vy?

Celkem 64 produktů

Vahadlová dvojhoupačka na pružinách VH200K - celokovová, na výběr jsou tři barevné varianty houpačky - modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

Vahadlová čtyřhoupačka na pružinách VH400K - celokovová, na výběr jsou tři barevné varianty houpačky - modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

Vahadlová jednohoupačka na pružině VH102K - na výběr jsou tři barevné varianty: modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

Vahadlová dvojhoupačka na pružině VH102D - jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

ahadlová jednohoupačka na pružině VH101K - na výběr jsou tři barevné varianty: modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

ahadlová jednohoupačka na pružině VH101K - na výběr jsou tři barevné varianty: modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha postačí trávník. Cena na vyžádání.

Odolné prevažovadlo z hliníku, oceli a HDPE panelů. S gumovými tlumicími prvky pod sedáky. Klasika pro každé hřiště.Cena na vyžádání.

Multifunkční věž Ella. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž Mila. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž Emma. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž Momo. Cena na vyžádání.

Multifunkční věže Paola. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž s houpačkou Sophia. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž s houpačkou Emily. Cena na vyžádání.

Multifunkční věž s houpačkou Bella.Cena na vyžádání.

Zobrazeno 31 – 45 z 64 položek