Venkovní fitness - posilovna

Naše řada venkovních posilovacích fitness strojů KovoFit je určena pro instalaci na veřejných prostranstvích, městských sídlištích, v parcích, v rekreačních a sportovních areálech nebo třeba u domů pro seniory, prostě všude tam, kde se dají provozovat venkovní sportovní aktivity.

Všechny stroje jsou opatřeny vypalovanou barvou nebo zinkováním. Záruka 2 roky. Certifikace TÜV Rheinland a splňující normu EN 957 odpovídající ČSN EN 957. Fitness park je určený dětem od 14 let a dospělým včetně seniorů.

Zařízení v těchto parcích jsou speciálně navržena a konstruována pro tu část dospělé populace, která upřednostňuje sportovní vyžití jednoduchou formou a bez velké námahy. Pravidelné cvičení zlepšuje kondici, podporuje kardiovaskulární systém a posiluje nejproblematičtější partie těla jednoduchým a zábavným způsobem na čerstvém vzduchu. Vysoká kvalita venkovních posilovacích strojů našich zařízení a jejich „vandaluvzdornost“ je zárukou, že náš venkovní fitness park se stane po mnoho let oblíbeným místem obyvatelů a návštěvníků vašeho města.

Venkovní fitness - řada SM

Venkovní fitness – řada SM

Venkovní fitness je dnes nadmíru populární. Zájem o něj vzrostl nejen u dětí, ale také u teenagerů, a dokonce u dospělých jedinců, kterým posilovnu zavírají dříve, než přijdou ze zaměstnání. Venkovní posilovna nacházející se dnes prakticky v každém druhém městě či obci má za úkol přispět ke zlepšení fyzického výkonu, má posílit svaly nejednoho člověka a podpořit tak pohyb, který bohužel řada lidí dnes zanedbává.

Venkovní fitness stroje se snadno používají a využívat je tak mohou i naprostí laici, kteří v klasickém fitness centru byli všehovšudy jednou v životě. S přáteli mohou podstoupit kruhový trénink nebo se “vyhecovat” k lepším sportovním výkonům.

Námi nabízená venkovní fitness jsou způsobem, jak se udržet v kondici a jak podpořit zdravý životní styl. Nabízíme řadu SM KovoFit, jejíž veškeré části zdatně odolávají nátlaku vandalů i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Jednotlivé prvky je možné umístit k sobě a vytvořit tak samostatný fitpark, jež bude součástí městských parků, nebo je lze instalovat samostatně, kdy doplní stávající hřiště nebo sportoviště. Nabízíme také prvky street workout hřiště nebo dřevěné lavičky či kovové koše, které by měly být součástí těchto sportovních míst. I sportovci si chtějí odpočinout či posilnit se tyčinkou, jejíž obal potřebují někam vyhodit.

Venkovní fitness – řada KF

Venkovní fitness – řada KF

Celkem 44 produktů
82 073 Kč
99 308 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Bench press na posílení svalstva hrudníku a tricepsu. Určené pro 1osobu.

89 318 Kč
108 074 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Posilovač ramen na posílení a rozvoj ramen. Určené pro 1osobu.

112 260 Kč
135 835 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Leg press na posílení a rozvoj stehenních svalů. Určené pro 1osobu.

78 450 Kč
94 925 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Veslař pro posílení a rozvoj zádových svalů. Určené pro 1osobu.

84 488 Kč
102 230 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Přitahovač pro posílení zádových a bicepsových svalů. Určené pro 1osobu.

120 713 Kč
146 062 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Mrtvý tah pro posílení zádových a steheních svalů. Určené pro 1osobu.

78 450 Kč
94 925 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Dřepy pro posílení steheních svalů. Určené pro 1osobu.

95 355 Kč
115 380 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Motýlek pro posílení svalů ramane a hrudníku. Určené pro 1 osobu.

61 545 Kč
74 469 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Bicepsový trenažér pro posílení bicepsů. Určené pro 1 osobu.

89 318 Kč
108 074 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Tricepsový trenažér pro posílení tricepsových svalů. Určené pro 1 osobu.

108 638 Kč
131 451 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Předkopávaní pro posílení steheních svalů. Určené pro 1osobu.

44 640 Kč
54 014 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Hrazda pro posílení zádových,tricepsových a prsních svalů. Určené pro 1osobu.

72 413 Kč
87 619 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Scottova lavice s bench press a jednoručkami pro posílení bicepsových a hrudních svalů. Určené pro 1 osobu.

66 375 Kč
80 314 Kč s DPH

Venkovní fitness stroj s možností nastavení obtížnosti Scottova lavice s jednoručkami pro posílení steheních svalů. Určené pro 1osobu.

Zobrazeno 31 – 44 z 44 položek