Zahrazovací sloupky a zábrany

Aby bylo ve městě či obci bezpečno, využívají se zpravidla takzvané zahrazovací sloupky. Jejich úkolem je nejen zajištění bezpečnosti, ale také oddělují soukromé prostory od veřejných. Ať už mluvíme o skladech, venkovních zařízeních nebo o podzemních garážích, všude si najdou své využití a všude jsou zapotřebí. Zpravidla jsou zvýrazněny výstražnými barvami, aby došlo k jejich včasnému rozpoznání a zamezilo se tak nepříjemné nehodě.

Součástí naší nabídky jsou také parkovací dorazy, parkovací zábrana nebo parkovací sloupek sklopný, který využijete na nejednom parkovišti ve městě či obci. Parkovací zábrana sklopná však může sloužit i k osobním účelům, pakliže potřebujete vymezit své zakoupené parkovací místo na často přeplněném parkovišti.

Parkovací zábrany/dorazy

Parkovací sloupky a zábrany

Parkovací sloupky jsou určeny k zahrazení prostoru, kde nechcete jiná vozidla. Také vymezují parkovací místa. Díky paměťové hmotě a ohebnosti nedojde při najetí k poškození vozidla, protože se sloupek jednoduše ohne. K zamezení parkování na vyhrazených místech použijte také parkovací zábrany a dorazy.

Parkuje vám někdo na místě? Máte vyhrazené místo pro zaměstnance a chcete je mít pro ně volné? Pak si pořiďte parkovací zábrany. Nabízíme je hned v několik typech a provedeních. Kovové konstrukce fungují na zámek a blokují parkovací místo, takže vám již nikdo nebude parkovat, kde nemá. Další oblíbenou součástí městského mobiliáře jsou zábradlí.

Zahrazovací sloupky

Zahrazovací sloupky

Součástí městského mobiliáře jsou nejen stojany na kola nebo stojany na pytle, ale také zahrazovací sloupky, které mají velice důležitý úkol. Jejich hlavní funkcí je zajišťovat bezpečnost a oddělit soukromé prostory od veřejných. Ať už mluvíme o skladových prostorách, venkovních zařízeních, komerčních prostorách nebo o parkovištích a podzemních garážích, všude najdou své využití. Dokonce mohou sloužit i k osobním účelům.

Zahrazovací sloupky či kovová zábrana jsou zpravidla zvýrazněny výstražnými barvami, aby nedocházelo k jejich přehlédnutí. Díky barevným pruhům se hravě a zavčasu rozpoznají, tudíž se předejde nemilé nehodě. Kovová zábrana či parkovací sloupky je součástí námi nabízeného sortimentu městského mobiliáře. Nahlédněte do naší nabídky a pořiďte i do vašeho města doplněk, který nemá plnit estetickou, ale spíše bezpečnostní funkci. Zajistěte i ve vaší obci či městě bezpečí.

Zábradlí

Městská zábradlí jsou vyrobeny z oceli a konstrukční materiál je jekl a trubka s povrchovou úpravou komaxit nebo žárového zinku. Máme 6 barevných odstínů a v případě jiné barvy jsme rádi zpracujeme individuální kalkulaci na míru. Jedná se o univerzální prvky městského mobiliáře, které je možnost kdykoliv v budoucnu doplnit o další zábradlí, aby vše působilo jednotně.

Celkem 17 produktů
2 644 Kč
3 199 Kč s DPH

Nová řada městského zábradlí Street.

3 479 Kč
4 209 Kč s DPH

Nová řada městského zábradlí Premium.

Zobrazeno 16 – 17 z 17 položek